Bejegyzés: AZ OTTHON NYUGALMA

otthon-nyugalma

AZ OTTHON NYUGALMA

Átgondolta már mivel jár ha a cégének a saját otthonában van a székhelye?

Nézzünk néhány alapvető dolgot:

-Cégtáblát kell kirakni a bejáratra.Ha ezt elmulasztja,komoly bírságra számíthat.

-Ha napközben nem tartózkodik otthon,a postás csak értesítőt tud hagyni,tehát megvan az esti programja.Sokszor a postán órákig kell várakozni.

-Egy esetleges adóellenőrzés során köteles beengedni az NAV revizorait az otthonába.

Nem ez a legjobb családi program!

-Bérelt lakás esetén,meg kell győznie a főbérlőt,hogy székhelybefogadót adjon Önnek.Na ez aztán  reménytelen vállalkozás!

ÚJ ERŐFORRÁSOK ELÉRHETŐSÉGE

Pályázat.Annyit hallunk olyan cégekről akik igénybe vették és sikeresek lettek.A legtöbb vállalkozó viszont azt gondolja,hogy neki úgysem sikerülhet,ezért meg sem próbálja.

Ez tévedés.A székhelyszolgálat ebben is tud segíteni,hiszen ebből a szempontból nem mindegy milyen illetőségű a székhely.A vidéki régiókban sokkal nagyobb az esély egy sikeres pályázatra.

Segítünk az ügymenetben,megkeressük Önnek a legmegfelelőbb ,nagy gyakorlattal rendelkező pályázatíró szakembert.

TELJES KÖRŰ PROFESSZIONÁLIS ADMINISZTRÁCIÓ

Minden vállalkozó tudja,hogy a precíz,pontos adminisztráció milyen időrabló elfoglaltság.Joggal kérdezzük-most dolgozzak,vagy papírokat rendezgessek?Bizony ez egy szükséges „rossz” dolog.

Ha nincs rendben az iratanyag,a cég élete igen nehézzé válhat.Ha nem bontja fel időben a leveleit kifut a határidőkből,aminek eredménye akár adószám felfüggesztés vagy törlése is lehet.

A mi szolgáltatásunk azonban ezt segít elkerülni.Minden,az Ön számára érkező postai küldeményt átveszünk és azonnal továbbítjuk az Ön e-mail címére.

NYUGODT,ELEGÁNS KÖRNYEZET TÁRGYALÁSAIHOZ

Cégünk arculatának szempontjából nagyon fontos tényező,hogy hol fogadjuk a partnereinket.Nagy a különbség egy csendes,nyugalmas,jól felszerelt tárgyaló és egy zajos,nyilvános helyszín(kávéház,étterem)között.Ezen helyszínek kapcsán partnerében felmerülhet a gondolat,hogy az Ön vállalkozása nem rendelkezik megfelelő irodával,ami számos negatív gondolatot vonz még magával a cég imázsát illetően.

Ne adjon okot a negatív előítéletekre és ne kockáztassa meg egy üzleti tárgyalás sikertelen kimenetelét.

Székhelyszolgálatunk biztosítja Önnek és üzleti partnereinek azt az irodát vagy tárgyalót,amely minden szükséges technikai eszközzel felszerelt.